A Somogyi Református Egyházmegye honlapja
"Mert mindnyájan Isten fiai vagytok a Krisztus Jézusban való hit által." (Gal 3,26)BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszóGoogle Pagerank, SEO toolsfreestat.hu


Csokonyavisonta II. (Somogyvisonta) Református Egyházközség


Lelkészi Hivatal: 7555 Csokonyavisonta, Xantus J. u. 80.

Istentisztelet: minden vasárnap 9.00 órától

Lelkipásztor: Oláhné Püsök Ilona

E-mail: pusokilona@freemail.hu

Gondnok: Perák BalázsSzentesti Istentisztelet a gyerekek szolgálatával a Csokonyavisonta II. (Somogyvisontai) gyülekezetben - 2009. december
Hálaadás Csokonyavisontán

A Csokonyavisontán található Somogyvisontai Gyülekezet 2009. év adventjének 3. vasárnapján köszöntötte fel lelkipásztorát – Oláhné Püsök Ilonát - , abból az alkalomból, hogy 15 éve szolgál a gyülekezetben.

Az ünnepi istentisztelet délután négy órakor kezdődött és Istennek hála ebben az évben már nem először tellett meg az Istennek Szent Hajléka.

Az istentiszteleten az igehirdetés szolgálatát Jakab László Tibor nagyatádi lelkipásztor végezte, majd a tiszteletes asszonyt a falu első embere Csik László polgármester úr köszöntötte. A köszöntők sorában a helyi Borostyán Nyugdíjas klub tartalmas és meghitt műsora következett, majd a gyülekezet hitanosai verssel biztatatták a lelkipásztort. Mindezek után a presbitérium a 134. zsoltár 3 versét énekelte áldáskívánásul és új, Budapesten készítetett palástot adományozott a nagytiszteletű lelkészasszonynak. Perák Balázs gondnok köszöntő szavaiban Steinbach József püspök úr szavait idézte: „Minden lelkészi szolgálat lényegét fogalmazza meg az Ige: a folyamatos személyes jelenlét fontosságát, az állandó pásztori munkát, látogatást, személyes kapcsolattartást. Ennek a szolgálatnak soha nincs vége, de e nélkül a gyülekezet sorvadni kezd." Kívánjuk tiszteletes asszonynak, hogy az új palástot viselje jó egészséggel, és szolgálataiban érezze meg Istenünk meggazdagító, mindenkire kiáradó kegyelmét.

Perák Balázs, gondnok
Konfirmáció a Csokonyavisonta II. (Somogyvisontai) gyülekezetben

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Megemlékezés a háborús emlékműnél Somogyvisontán

Minden évben megemlékezést tart a gyülekezet pünkösd másodnapján.

A képen nt. Oláh Lajos, Perák Balázs gondnok és Móré József harangozó látható.

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
www.reformatussomogy.shp.hu

Honlapkészítés